Week van Respijt 8-12 april 2024

Tandem organiseert van 8 tot en met 12 april de Week van Respijt: een moment voor jezelf. Zorgen voor een ander doe je vaak zo vanzelfsprekend, maar wanneer neem je als mantelzorger een moment voor jezelf? Een uurtje naar het bos, een kopje koffie met een vriendin, even een podcast opzetten, dit zijn maar een paar manieren om je te ontspannen en het bieden van mantelzorg vol te houden. In de Week van Respijt organiseert Tandem momenten van ontspanning voor mantelzorgers. Even eruit, anderen ontmoeten of juist even niks… 

Theatervoorstelling Broos

We starten met de prachtige theatervoorstelling Broos in het Verhalenhuis: een muzikale, lichte en ontroerende voorstelling over hoe je jezelf kwijt kan raken in de zorg om een ander….

Gezellige koffiemomenten

Mantelzorgers kunnen deze week ook gezellig aanschuiven voor koffie of thee met lekkers op verschillende locaties. Kom je ook langs?

Workshop wandelen met aandacht voor jezelf

Wandel mee in het prachtige duingebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Je komt tot rust, krijgt ruimte in je hoofd en is er tijd en aandacht voor jou.

Doe mee met de Mindfulness lotgenotengroep

Altijd al eens willen uitproberen hoe het is om deel te nemen aan een lotgenotengroep? Deze week kun je een keer meedoen met een mindfulness-lotgenotengroep.

Liever thuisblijven? Tijdens deze week lanceren we ook ontspanningspodcasts speciaal voor mantelzorgers. Luister hier!

Contact