Lotgenotencontact

Theatervoorstelling Broos

Tandem en STG nodigen mantelzorgers en professionals in zorg en welzijn uit de regio Zuid-Kennemerland van harte uit om deze prachtige voorstelling gratis bij te wonen. 

De voorstelling:

Kyra is een avontuurlijke vrouw en voor het geluk geboren. Samen met haar man krijgt ze een zoon en een dochter. Romy is een speciaal meisje. Een meisje dat extra zorg nodig heeft. Dan blijkt het evenwicht broos. Broos is een muzikale, lichte en ontroerende voorstelling over hoe je jezelf kwijt kan raken in de zorg om een ander. Broos is een voorstelling over het verborgen gebied mantelzorg. Over hoe het is als mensen altijd vragen naar degene voor wie je zorgt, maar zelden naar jou. Als je je dat zelf eigenlijk niet eens meer afvraagt. Er steeds een beetje minder van jou overblijft. En wat gebeurt er als jij omvalt? Dat kan niet. En dus ga je door.

Broos toont de mooie én de nijpende kanten van een zorgverhaal en is geïnspireerd op gesprekken met moeders van een zorgintensief kind.

Bestel je gratis tickets (maximaal 2 per persoon) via Verhalenhuis Haarlem met de kortingscode uit het Tandem Magazine dat alle bij Tandem ingeschreven mantelzorgers in januari thuis ontvangen. Wel mantelzorger, maar nog niet bekend bij Tandem of professional in zorg en welzijn? Neem dan contact met ons op via info@tandemmantelzorg.nl of bel 023- 891 0610.

 

Datum:
maandag 8 april 2024

Tijd:
20:00 - 22:00 uur (incl. drankje en nagesprek)

Locatie:
Verhalenhuis Haarlem, van Egmondstraat 7, 2024 XL Haarlem

Aanmelden:
Je kunt kaarten bestellen via de link hierboven of op www.verhalenhuishaarlem.nl

Contact