Extra waardering voor mantelzorgers door gemeente Haarlem

De actie is verlopen, helaas is aanmelden voor deze waardering niet meer mogelijk.

Mantelzorgers doen iets heel bijzonders. Zij bieden hun naasten de nodige zorg en hulp. De gemeente Haarlem waardeert de ondersteuning die mantelzorgers bieden aan hun naasten en geeft daarom eenmalig een extra blijk van waardering aan alle mantelzorgers die wonen in Haarlem, of zorgen voor een naaste die in Haarlem woont.

Als u deze extra blijk van waardering wilt ontvangen, kunt u zich tot 15 februari 2022 aanmelden bij Tandem. Vul hiervoor onderstaand digitale aanmeldformulier in. Na aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op om u in te schrijven bij Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning. Na inschrijving sturen wij u de blijk van waardering uiterlijk 1 mei 2022 toe. De hoogte van deze waardering is nog niet vastgesteld. Meer weten? Bekijk hier de veelgestelde vragen over deze extra waardering.

  • Bent u al ingeschreven bij Tandem en woont u in Haarlem? Dan krijgt u voor 1 april automatisch de mantelzorgwaardering toegestuurd. Heeft u op 1 april geen mantelzorgwaardering ontvangen, neemt u dan contact met ons op.
  • Bent u al ingeschreven bij Tandem en woont u niet in Haarlem, maar degene voor wie u zorgt wel? Vult u dan ook het onderstaand aanmeldformulier in.
Contact