Mantelzorg en coronavirus

We blijven dichtbij…

Voor mantelzorgers en verzorgden zijn het moeilijke tijden. De druk op de schouders van veel mantelzorgers neemt toe, sociale contacten vallen weg, de dagcentra zijn gesloten en bezoek is ingewikkeld of niet toegestaan. Het contact wordt moeilijker, terwijl de behoefte om elkaar of juist anderen te zien groot is. Langskomen kan nu niet, maar we blijven dichtbij met de mantelzorgondersteuning van Tandem. We staan voor u klaar met een luisterend oor en denken graag met u mee bij praktische vragen.

Tijdelijk zijn we langer bereikbaar: op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur op 023 891 06 10. Ook per mail info@tandemmantelzorg.nl kunt u bij ons terecht.

Wilt u als mantelzorger juist nu graag in contact komen met andere mantelzorgers? Denk dan eens aan onze WhatsApp-groepen voor mantelzorgers. De groep is bedoeld om elkaar als mantelzorger tot steun te zijn en ervaringen en tips te delen. De groep start met begeleiding van een mantelzorgconsulent en bestaat uit maximaal 8 personen. U kunt zich telefonisch aanmelden. Ook zijn we gestart met digitale workshops. Klik hier voor meer informatie

Weet dat Tandem er voor u is! Schroom niet om uw vragen te stellen.

Mantelzorg en het coronavirus – Extra Nieuwsbrieven
Lees hier onze nieuwsbrieven met meer informatie, tips en oplossingen. 

Vragen?
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met Tandem. Bel 023-8910610 of mail naar info@tandemmantelzorg.nl 

Tandem volgt de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Op de site van het RIVM staat alle laatste informatie over het coronavirus en de te nemen maatregelen.

Contact