Huishoudelijke ondersteuning voor mantelzorgers in Heemstede en Zandvoort

Bent u mantelzorger en is extra hulp bij het huishouden welkom? Er is voor mantelzorgers ondersteuning in de huishouding beschikbaar tegen een aantrekkelijk tarief. Als ingeschreven mantelzorger betaalt u hiervoor een gereduceerde eigen bijdrage. De gemeente betaalt de rest.

Voor wie?

Deze huishoudelijke ondersteuning is er voor mantelzorgers uit de gemeenten Heemstede en Zandvoort, die meer dan 8 uur per week – gedurende tenminste 2 maanden – voor hun naaste(n) zorgen en aan enkele voorwaarden voldoen. Neem voor vragen over de voorwaarden contact op met Tandem. In 2024 is de eigen bijdrage in Heemstede €11,30 per uur. In Zandvoort is de eigen bijdrage €9 per uur. Mantelzorgers die in aanmerking willen komen, moeten ingeschreven staan bij Tandem.

Wilt u gebruik maken van deze regeling?

Om gebruik te maken van de regeling vult u onderstaand formulier in. Na ontvangst van het antwoordformulier wordt u zo spoedig mogelijk door een medewerker van Tandem teruggebeld om uw inschrijving compleet te maken. Als u in aanmerking komt voor deze regeling, ontvangt u een bewijs van inschrijving.

Het aanbod van de gemeenten Heemstede en Zandvoort geldt bij de volgende aanbieders:

Kennemerhartclientservice@kennemerhart.nl088 – 040 41 25
Tzorginformatie@tzorg.nl020 – 660 20 68
Zorgbalansinfo@zorgbalans.nl023 – 891 89 18
Zorgspecialistinfo@dezorgspecialist.nl023 – 510 02 00

Als mantelzorger kunt u zelf kiezen bij welke aanbieder u de huishoudelijke ondersteuning afneemt. Alleen bij deze aanbieders betaalt u het gereduceerde tarief. Het is goed om bij contact met de aanbieder aan te geven dat het om mantelzorgondersteuning gaat.

    Contact