Lotgenotencontact

Theatervoorstelling Lang zal hij leven

HELAAS ZIJN ER GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR. AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST KAN VIA ONDERSTAAND FORMULIER.

Na een succesvolle reeks van ruim 35 voorstellingen komt het theaterstuk ‘Lang zal hij leven’ naar theater de Luifel in Heemstede. Tandem mag 20 kaarten ter beschikking stellen voor deze bijzondere voorstelling.

Het theaterstuk draait om een familiegesprek over dementie. Tijdens het stuk wordt het publiek actief betrokken bij de morele dilemma’s die het verhaal oproept. Een interactief drama in het midden van een maatschappelijk debat.

In een voorstelling van 60 minuten volg je Dirk-Jan en zijn naaste familie. Ze vieren de tachtigste verjaardag van Dirk-Jan en zingen lang zal hij leven. Maar niet iedereen zingt dit van harte mee. Had Dirk-Jan niet zelf in zijn wilsverklaring gezegd dat hij dit nooit zou willen?

Op verschillende momenten tijdens het theaterstuk krijgt het publiek de gelegenheid om in gesprek te gaan over de morele dilemma’s die het verhaal oproept. Het publiek wordt op deze manier actief betrokken bij het familiegesprek.

Aan de voorstelling is een belevingsonderzoek door Radboud Universiteit, Alzheimer Centrum gekoppeld. Met uw toestemming gebruiken we uw mailadres. Het onderzoek richt zich op de impact van de voorstelling en of de bezoekers na afloop van de voorstelling hun mening over dit onderwerp hebben gewijzigd. Daarvoor ontvangen alle bezoekers vóór de voorstelling per email een vragenformulier en eveneens ná afloop van de voorstelling. Een nagesprek met medisch-ethici is mogelijk. Deelname daaraan is natuurlijk anoniem en uiteraard ook vrijblijvend.

Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor deze voorstelling. Aanmelden voor de wachtlijst kan wel via onderstaand formulier.

Datum:
woensdag 9 oktober 2024

Tijd:
Middag (16.30- 18.00 uur) of Avond (19.30- 21.00 uur)

Locatie:
De Luifel, Herenweg 96, 2101 MP Heemstede

Aanmelden:
Er zijn geen kaarten meer beschikbaar. Aanmelden kan alleen voor de wachtlijst via onderstaand formulier: Let op! Vermeld in het vak omschrijving of u de middag- of avondvoorstelling wilt bezoeken én of u toestemming geeft voor het verwerken van uw gegevens tbv deze bijeenkomst en het gebruik van uw mailadres voor onderzoek van de Radboud universiteit. 

    Contact