Lotgenotencontact

Lotgenotengroep voor mantelzorgers

Als mantelzorger hoef je er niet alleen voor te staan.

  • Wil je graag mensen ontmoeten die, net als jij, zorgen voor een naaste? Samen een kop koffie drinken en ervaringen en tips uitwisselen? Of gewoon even je hart luchten? Denk dan eens aan deelname aan een lotgenotengroep!
  • Het zorgen voor een zieke naaste en het daarmee omgaan kan veel aandacht en energie vragen. Je komt vaak niet aan jezelf toe. Het kan lastig zijn om hierover te praten met mensen in je omgeving. Sommigen begrijpen misschien niet wat je daadwerkelijk bedoelt, of je wilt er liever niet over praten omdat je hen niet tot last wilt zijn. Praten met mensen in een soortgelijke situatie kan steun bieden. Het kan opluchten om je zorgen en gevoelens te delen, ervaringen uit te wisselen en tips te krijgen en te geven.
  • Tandem biedt diverse groepen voor mantelzorgers. Eens in de 4 tot 6 weken komen we bij elkaar in een groep van maximaal 8 personen. Een ervaren coach/consulent van Tandem begeleidt de groep. Er wordt naar elkaar geluisterd en er is herkenning en begrip. Afhankelijk van de behoefte van de groep worden diverse onderwerpen besproken. Uiteraard is alles binnen de groep vertrouwelijk.
  • De bijeenkomsten vinden plaats op een goed bereikbare locatie en duren ongeveer 2 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Er zijn verschillende groepen, waaronder een wandelgroep, mindfulness, zoon/dochter-groep, zorgen voor een naaste en groepen gericht op specifieke ziektebeelden als dementie en NAH.

Datum:
vrijdag 29 september 2023

Tijd:
13.00-15.00

Locatie:
Haarlem

Aanmelden:
Via onderstaand formulier kunt u aangeven of u interesse hebt in deelname. Wij nemen altijd persoonlijk contact op om te bespreken of deelname aan de groep passend en mogelijk is. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 023-891 06 10.

    Contact