Lotgenotencontact

Breinplein Zandvoort (Let op: locatie is gewijzigd!)

30 januari: Filmavond

We starten met soep en een broodje. Daarna kunt u kijken naar een film, waarin niet alleen de moeilijkheden maar ook de mogelijkheden van het leven met een haperend brein worden vertolkt. Na afloop van de film praten we verder over deze moeilijkheden én mogelijkheden. De avond wordt om 21.00 uur afgesloten.

De toegang is gratis. Voor de film en de nabespreking hoeft u zich niet aan te melden. Wilt u mee eten, dan wel graag aanmelden. Stuur een mail naar c.waelen@alzheimervrijwilligers.nl of bel naar: 06 – 13 80 36 84. (Ook voor problemen met vervoer kunt u contact opnemen met dit nummer).

 

Wat is Breinplein?
In Zandvoort organiseren de samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties samen met Alzheimer Nederland inspirerende, positieve bijeenkomsten voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van het haperende brein en hoe je daarmee om kunt gaan. Tevens is er de gelegenheid om informatie te krijgen, vragen te stellen en ervaringen te delen.
Breinplein is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Datum:
dinsdag 30 januari 2024

Tijd:
17.30-21.00 (inloop vanaf 17.30)

Locatie:
Pluspunt, Flemingstraat 55, 2041 VW Zandvoort

Aanmelden:
Voor het eten: c.waelen@alzheimervrijwilligers.nl of bel naar: 06 - 13 80 36 84

Contact