Dag van de Mantelzorg

Woensdag 10 november is het Dag van de Mantelzorg, een dag van aandacht en waardering voor iedereen die intensief voor een naaste zorgt. Dit jaar nodigen we mantelzorgers uit om te genieten van een ontspannen ‘moment voor jezelf’. Als mantelzorger geregistreerd bij Tandem heeft u een ticket ontvangen voor
een van de activiteiten. Bent u nog niet bij Tandem geregistreerd als mantel-zorger en/of heeft u geen ticket ontvangen? Neem dan contact met ons op via 023 891 06 10.

Uw ticket is geldig voor één van de onderstaande activiteiten.
Met uw keuze maakt u automatisch uw ontvangen ticket geldig.

Let op: het aanbod is beperkt. De workshop creatief tekenen is helaas volgeboekt. Met uw keuze maakt u automatisch uw ontvangen ticket geldig.

  Wandelarrangement Onder begeleiding van een gids en een mantelzorgconsulent samen met andere mantelzorgers op ontdekking in Bloemendaal, Haarlem of Zandvoort, met na afloop koffie of thee voor wie wil.
  Of kies uit de creatieve workshops Met een groep mantelzorgers aan de slag in een workshop, gefaciliteerd door Hart Haarlem (www.hart-haarlem.nl), met na afloop een drankje voor wie wil.
  Creatieve tekenworkshop – Hart HaarlemNiet meer beschikbaar
  Of samen naar de film Samen met een vriend, vriendin, familielid of partner naar de film onder het genot van een drankje en popcorn!


  Ik neem één introduce mee naar de film.

  Vul uw contactgegevens in om u eventueel te kunnen bereiken.

  NB: Al deze activiteiten vinden plaats met inachtneming van de dan geldende coronarichtlijnen. Houd er rekening mee dat u in de bioscoop en tijdens de horecamomenten na de workshops in bezit moet zijn van een geldige QR-code.

  Pathé is verplicht om een corona toegangscontrole te doen. De controle vindt plaats door CoronaCheck-app te scannen. Deze kun je downloaden en koppelen aan je digiD. Je krijgt toegang als je een negatieve testuitslag óf een vaccinatiebewijs óf een herstelbewijs kunt tonen. Ook dien je een ID mee te nemen. Kijk voor meer info over de toegangscontrole op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs

  Contact