Lotgenotencontact

Breinplein Zandvoort

Thema 31 oktober: Muziek is goed voor je brein

Mensen bloeien op van muziek, muziek grijpt in op de diepste structuren in het brein, muziek verbindt mensen, muziek houdt je langer fit. Muziek heeft een positieve invloed op de werking van de hersenen. Terwijl u geniet van koffie en gebak, zal Gea van Straaten uitleggen hoe dit werkt en hoe we daar nog beter gebruik van kunnen maken. Gea is als muziektherapeut en kennisinnovator verbonden aan Kennemerhart. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. Na de pauze kunt u luisteren en genieten van de live muziek van Jorge. Deze Cubaanse muzikant speelt met veel passie en is groots in het verbinding maken met zijn publiek.

Wat is Breinplein?
In Zandvoort organiseren de samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties samen met Alzheimer Nederland inspirerende, positieve bijeenkomsten voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van het haperende brein en hoe je daarmee om kunt gaan. Tevens is er de gelegenheid om informatie te krijgen, vragen te stellen en ervaringen te delen.
Breinplein is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden (graag maar niet verplicht) via de balie van Pluspunt: 023-5740330. Neem bij problemen met vervoer contact op met 06-13803684

Datum:
dinsdag 31 oktober 2023

Tijd:
19.00-21.00

Locatie:
Pluspunt, Flemingstraat 55, 2041 VW Zandvoort

Aanmelden:
niet nodig

Contact