Lotgenotencontact

Breinplein Zandvoort

Thema 13 december: Respijt en de kerst gedachte

Wees welkom tijdens deze middag in kerstsferen waarin we aandacht hebben voor de “Veerkracht voor de Mantelzorger”

Om zo lang mogelijk prettig thuis te kunnen wonen is het van het grootste belang dat de mantelzorger goed ondersteund wordt.

Wie en wat kan u daarbij helpen? Welke mogelijkheden zijn er in onze regio? Waar is behoefte aan? Welke ervaringen hebben mensen?

De middag zullen we met een sfeervolle kerstborrel afsluiten.

Wat is Breinplein?
In Zandvoort organiseren de samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties samen met Alzheimer Nederland inspirerende, positieve bijeenkomsten voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van het haperende brein en hoe je daarmee om kunt gaan. Tevens is er de gelegenheid om informatie te krijgen, vragen te stellen en ervaringen te delen. De bijeenkomsten worden op diverse locaties georganiseerd.
Breinplein is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Elke tweede dinsdag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur (inloop vanaf 12.45 uur).

Deelname is gratis. U kunt de Plusdienst en/of de belbus reserveren via: 023-5717373

Breinplein is een samenwerking van Alzheimer Zuid-Kennemerland, Steunpunt OOK Zandvoort, Kennemerhart, Tandem – Centrum voor Mantelzorgondersteuning en Zorgbalans.

Datum:
dinsdag 13 december 2022

Tijd:
13.00-15.00

Locatie:
De Blauwe Tram, Louis Davidscarré 1, 2042 LZ Zandvoort

Aanmelden:
niet nodig

Contact