Lotgenotencontact

Alzheimer Café Haarlem

Wat is het Alzheimer Café?
Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over dingen die ze meemaken, over dementie en over de dienstverlening. Dit alles in een gemoedelijke sfeer, kom gerust eens kijken.

Wat gebeurt er?
Elke bijeenkomst keer staat één onderwerp centraal. De bijeenkomst begint meestal met een interview met een (ervarings)deskundige of de vertoning van een film, dit duurt ongeveer een half uur.
In de pauze is er tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen, na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen aan de inleider. Na afloop kan men nog iets drinken en met elkaar praten. Tijdens de avond zijn deskundige vrijwilligers aanwezig bij wie u desgewenst met uw vragen terecht kunt en is er een informatietafel met diverse folders, boeken en ander voorlichtingsmateriaal.

Locatie: Trefpunt ‘t Trionk, Van Oosten de Bruynstraat 60 (hoek Westergracht), 2014 VS Haarlem
In principe elke eerste maandag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur), maar let goed op de datum: soms wijkt de dag af! Meer informatie: Miranda Gosewehr, 06-19167658 of zkennemerland@alzheimervrijwilligers.nl

Het Alzheimer Café Haarlem wordt georganiseerd door een werkgroep bestaande uit Alzheimer Nederland afdeling Zuid-Kennemerland in samenwerking met: Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning en zorgorganisaties Kennemerhart, Sint Jacob, Zorgbalans en Zorggroep Reinalda. Met medewerking van Soroptimistclub Haarlem e.o.

Datum:
maandag 7 oktober 2024

Tijd:
19.30-21.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Locatie:
Trefpunt 't Trionk, Van Oosten de Bruynstraat 60, 2014 VS Haarlem

Aanmelden:
niet nodig

Contact