Zoeken

Archief

Nieuwsberichten

Woensdagmiddag 5 februari 2020 organiseert het Platform Belangenbehartiging Mantelzorg Kennemerland een contactbijeenkomst met als thema ‘Omgaan met dromen’

Hoe het inzicht in dromen voor mantelzorgers een praktisch hulpmiddel kan zijn in hun leven. Evelyn Kreuger, zelf mantelzorger en een trouw bezoekster van de themamiddagen die het Platform organiseert, zal op woensdag 5 februari a.s. invulling geven aan de themabijeenkomst.

Evelyn heeft door de jaren heen ervaring opgebouwd in het uitschrijven, tekenen en analyseren van haar dromen. Het bewust leren omgaan met de inhoud van haar dromen resulteerde in het zichzelf beter begrijpen, het afnemen van innerlijke onrust en het toegang krijgen tot onverwerkte emoties. Inzichten in dromen kunnen positief op het karakter en de energie werken en kunnen ondersteunend zijn op de levensweg.
Deze ervaring wil Evelyn met ons delen en doorgeven. Uit haar droomboek heeft zij hiertoe enkele werkwijzen ter illustratie gekozen. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen of het vertellen/willen delen van eigen ervaringen. Kortom een lezing die voor mantelzorgers interessant en nuttig kan zijn en een aanzet kan zijn voor wie zelf actief met dromen wil omgaan.

Programma
15.30 uur:  Inloop met koffie en thee
16.00 uur:  Aanvang lezing
17.00 uur:  Gelegenheid tot stellen van vragen, ervaringen delen
17.30 uur:  Drankje, met aansluitend soep en broodje.
19.00 uur:  Einde

Locatie
Ontmoetingscentrum ‘De Schakel’
Pijnboomstraat 17
2023 VN  Haarlem-Noord
De Schakel is te bereiken met buslijnen 3, 73 en 75, halte Julianapark.

Aanmelden
Opgeven kan bij Marijke Molenaar bij voorkeur per email naar: info@stemvandemantelzorger.nl of tel. 023-5296207. Als u mee wilt eten geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. Ook als u dieetwensen heeft of vegetariër bent, horen wij dat graag. De toegang en maaltijd zijn gratis.

 


© Tandem Mantelzorg