Zoeken

Archief

Nieuwsberichten

Woensdag 12 december van 14.00-16.00 in het Parkinson Café Haarlem & Omstreken: ‘Songs in the key of life’ door Ton Mulders en Frida de Koning

Zoals altijd in de feestmaand december luiden wij het jaar uit met allerlei lekkers. Frida de Koning (zang) en Ton Mulders (gitaar) brengen liedjes in verschillende talen en muziekstijlen over belangrijke gebeurtenissen in het leven. Zij betrekken graag het publiek bij hun voorstelling en nodigen u uit om mee te zingen, te bewegen of te dansen.

Het Parkinson Café Haarlem & Omstreken is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson en/of Parkinsonismen, hun familie, vrienden, mantelzorgers, zorgverleners en belangstellenden.
De bijeenkomsten worden gehouden op elke tweede woensdag van de maand met uitzondering van juli en augustus van 14.00 tot 16.00 uur (met mogelijke uitloop).
Er is een presentatie door een deskundige over een onderwerp dat is gerelateerd aan de ziekte en kunnen daarover vragen worden gesteld. Daarnaast biedt het samenzijn u de gelegenheid te praten met mensen die uw ervaringen en gevoelens begrijpen en delen.
Om het Parkinson Café draaiende te houden wordt een bijdrage van  € 2 gevraagd (inclusief koffie/thee).

Locatie: Wijkcentrum ‘De Ringvaart’, grote zaal
Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.
Telefoonnummer: 023 5430635
Er is voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Bus lijn 3 rijdt vanaf station Haarlem en stopt vlakbij (halte Wamstekerstraat). Daarvandaan is het een klein stukje lopen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersonen van de Parkinson Vereniging en organisatoren van het Parkinson Café Haarlem & Omstreken:
Mw. Wil van Vliet,  tel. 023 5278170
Mw. Ans Vaneker,   tel. 06 36323306
info@parkinsoncafehaarlem.nl

 


© Tandem Mantelzorg