Zoeken

Archief

Nieuwsberichten

Woensdag 10 oktober in het Parkinson Café Haarlem e.o.: Bewegen voor iedereen

Voor de pauze geven Saskia van der Drift en Anne Dijkshoorn u een idee wat in de cursus valtechniek en bewegen aan bod kan komen.
Na de pauze geeft Dido Mirck met een les Dance for Health u meer bewegingsvrijheid.

Het Parkinson Café Haarlem & Omstreken is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson en/of Parkinsonismen, hun familie, vrienden, mantelzorgers, zorgverleners en belangstellenden.
De bijeenkomsten worden gehouden op elke tweede woensdag van de maand met uitzondering van juli en augustus van 14.00 tot 16.00 uur (met mogelijke uitloop).
Er is een presentatie door een deskundige over een onderwerp dat is gerelateerd aan de ziekte en kunnen daarover vragen worden gesteld. Daarnaast biedt het samenzijn u de gelegenheid te praten met mensen die uw ervaringen en gevoelens begrijpen en delen.
Om het Parkinson Café draaiende te houden wordt een bijdrage van  € 2 gevraagd (inclusief koffie/thee).

Locatie: Wijkcentrum ‘De Ringvaart’, grote zaal
Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.
Telefoonnummer: 023 5430635
Er is voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Bus lijn 3 rijdt vanaf station Haarlem en stopt vlakbij (halte Wamstekerstraat). Daarvandaan is het een klein stukje lopen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersonen van de Parkinson Vereniging en organisatoren van het Parkinson Café Haarlem & Omstreken:
Mw. Wil van Vliet,  tel. 023 5278170
Mw. Ans Vaneker,   tel. 06 36323306
info@parkinsoncafehaarlem.nl


© Tandem Mantelzorg