Individuele begeleiding

Tandem biedt verschillende vormen van individuele, persoonlijke begeleiding en ondersteuning:

Luisteren en meedenken

De mantelzorgconsulent van Tandem biedt emotionele ondersteuning. Samen met u brengt de consulent uw mantelzorgsituatie in kaart en helpt bij het zoeken naar een werkbare balans. Gesprekken kunnen bij u thuis of bij Tandem plaatsvinden. De ondersteuning is altijd maatwerk, dus neem vooral contact op voor een persoonlijk gesprek.

Informeren en de weg wijzen

Met Tandem blijft u op de hoogte van alles wat er speelt en wat mantelzorgers kan helpen. Praktische informatie, tips en verhalen van lotgenoten en ervaringsdeskundigen. Deze informatie kunt u lezen in onze nieuwsbrief over mantelzorg en in ons jaarlijkse magazine voor mantelzorgers. Ook via onze website en sociale media blijven mantelzorgers op de hoogte.

Versterken van het netwerk om je heen

Een goed netwerk, mensen waar u op kunt rekenen, is belangrijk bij mantelzorg. De consulenten van Tandem ondersteunen u bij het versterken van uw netwerk van bijvoorbeeld familie, buren, kennissen en vrienden. Met Even Tandemen bieden we mantelzorgers een nieuwe manier om het netwerk in kaart te brengen.  Ook een netwerkcoach van Tandem kan samen met u op zoek naar hulp in uw omgeving.

Contact