Huishoudelijke Ondersteuning

Bent u mantelzorger en is extra huishoudelijke ondersteuning welkom? Er is voor mantelzorgers ondersteuning beschikbaar tegen een aantrekkelijk tarief. Als ingeschreven mantelzorger betaalt u hiervoor een gereduceerde eigen bijdrage. In Haarlem en Zandvoort is deze bijdrage per 1 januari 2020 €8 per uur en in Heemstede €9 per uur. De gemeente betaalt de rest. De gemeente Bloemendaal is per 1 januari 2020 gestopt met deze regeling. Voor mantelzorgers in Bloemendaal die gebruik maken van deze regeling geldt een overgangsperiode. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met uw zorgaanbieder of met Tandem.

Voor wie?
Deze huishoudelijke ondersteuning is er voor mantelzorgers uit de gemeenten Haarlem, Heemstede en Zandvoort, die meer dan 8 uur per week – gedurende tenminste 2 maanden – voor hun naaste(n) zorgen. Mantelzorgers die in aanmerking willen komen, moeten ingeschreven staan bij Tandem.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Vult u dan onderstaand formulier in. Na ontvangst van het antwoordformulier wordt u zo spoedig mogelijk door een medewerker van Tandem teruggebeld om uw inschrijving compleet te maken. Als u in aanmerking komt voor deze regeling, ontvangt u een bewijs van inschrijving. Daarmee kunt u huishoudelijke ondersteuning aanvragen bij een van de hieronder genoemde aanbieders.

Aanhef*:

Uw naam*:

Uw Adres*:

Postcode*:

Woonplaats*:

Telefoonnummer*:

Uw email*:

Geboortedatum*:

Ik zorg voor mijn:
 

indien anders:

I.v.m. spam graag vragen wij u volgende som op te lossen:

Het aanbod van de gemeenten Haarlem, Heemstede en Zandvoort, geldt bij de volgende aanbieders:

Kennemerhart clientservice@kennemerhart.nl 088 – 040 41 25
Tzorg informatie@tzorg.nl 020 – 660 20 68
Zorgbalans info@zorgbalans.nl 023 – 891 89 18
Zorgspecialist info@dezorgspecialist.nl 023 – 510 02 00

Extra aanbieders voor Haarlem en Zandvoort:

Alfa & Zorg info@alfazorg.nl 085 – 760 25 09
Kennemerzorg info@kennemerzorg.nl 023 – 532 40 60
ViVa! Zorggroep info@vivazorggroep.nl 088 – 995 80 00

Als mantelzorger kunt u zelf kiezen bij welke aanbieder u de huishoudelijke ondersteuning afneemt. Alleen bij deze aanbieders betaalt u het gereduceerde tarief.


© Tandem Mantelzorg