Zoeken

Archief

Nieuwsberichten

Leuke activiteiten in het Odensehuis Overveen in augustus

Een Odensehuis is een laagdrempelig informatie-, advies-, en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten en hun naasten. Met elkaar wordt gezorgd voor een zinvolle invulling van de dag, waarbij iedereen met zijn eigen talenten een bijdrage kan leveren. Een Odensehuis biedt ook ondersteuning aan mantelzorgers, onder andere in de vorm van lotgenotengroepen. Mantelzorgers delen hun kennis en ervaring in het omgaan met mensen met dementie en ondersteunen elkaar.

U kunt op maandagmiddag tussen 12.30 – 16.00 uur vrijblijvend binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee, mee te lunchen of om deel te nemen aan een activiteit. Iedere week is er een lunch van 12.45 tot 13.30 uur voor € 3,50 per persoon. U bent van harte welkom om aan te schuiven. Daarnaast is er iedere week de mogelijkheid om deel te nemen aan vaste activiteiten tussen 13.30 tot 16.00 uur. Die staan hieronder in het zwart vermeld. U kunt ten alle tijden het Odensehuis binnen lopen. Er is geen vast startmoment. Iedere week is er ook een bijzondere activiteit, waaraan u kunt deelnemen. Deze staan vermeld in het rood. Voor de activiteiten worden geen kosten in rekening gebracht.

Iedere week Jeu de boule
Scrabble/Rummicub/Bridge
Wandeling
Tuinieren
5 augustus De spieren los met Joke
12 augustus Poëzie middag met Maaike
19 augustus Spaanse middag met tapa’s van Carla & Els
26 augustus Fluitspel van Mieke en Herman & duofietstochtje met Jonneke

 

Voor vragen kunt u tussen 9.00 en 15.00 uur bellen met Welzijn Bloemendaal 023-5250366

Het Odensehuis Overveen bevindt zich in het gebouw van Buurtvereniging Overveen (Tinholt), Vrijburglaan 17, te Overveen en is een initiatief van Welzijn Bloemendaal.


© Tandem Mantelzorg