Zoeken

Archief

Nieuwsberichten

Parkinson Café Haarlem & Omstreken

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 11/09/2019
14:00 - 16:00

Locatie
Parkinson Café - Wijkcentrum 'De Ringvaart'

Categorieën


Thema 11 september: Voeding bij de ziekte van Parkinson

Heeft voeding effect op de ziekte van Parkinson? En o ja, wat is dat effect?  Wat mogen Parkinson-patiënten wel eten en wat niet? Diëtisten Didi Harkema en Jolanda Reinderts zijn beiden aangesloten bij Parkinsonnet. Didi werkt sinds 1 september bij Nieuw Unicum in Zandvoort. Jolanda is werkzaam bij Kennemerhart regio Haarlem/Heemstede. Zij vertellen wat bij voeding van belang is voor mensen met de ziekte van Parkinson en/of Parkinsonismen. We zullen u een paar lekkere gezonde hapjes laten proeven. Bij de hapjes kunt u in plaats van koffie of thee ook een drankje bestellen.

 

Het Parkinson Café Haarlem & Omstreken is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson en/of Parkinsonismen, hun familie, vrienden, mantelzorgers, zorgverleners en belangstellenden.
De bijeenkomsten worden gehouden op elke tweede woensdag van de maand met uitzondering van juli en augustus van 14.00 tot 16.00 uur (met mogelijke uitloop).
Er is een presentatie door een deskundige over een onderwerp dat is gerelateerd aan de ziekte en daarover kunnen vragen worden gesteld. Daarnaast biedt het samenzijn u de gelegenheid te praten met mensen die uw ervaringen en gevoelens begrijpen en delen.
Om het Parkinson Café draaiende te houden wordt een bijdrage van  € 2 gevraagd (inclusief koffie/thee).

Locatie: Wijkcentrum ‘De Ringvaart’, grote zaal
Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.
Telefoonnummer: 023 5436001
Er is voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Bus lijn 3 rijdt vanaf station Haarlem en stopt vlakbij (halte Wamstekerstraat). Daarvandaan is het een klein stukje lopen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersonen van de Parkinson Vereniging en organisatoren van het Parkinson Café Haarlem & Omstreken:
Mw. Wil van Vliet,  tel. 023 5278170 of 06-43735480
Mw. Ans Vaneker,   tel. 06 36323306
info@parkinsoncafehaarlem.nl

 


© Tandem Mantelzorg