Zoeken

Archief

Nieuwsberichten

Alzheimer Trefpunt Zandvoort

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/03/2020
19:15 - 21:30

Locatie
Wijksteunpunt De Blauwe Tram

Categorieën


Thema 4 maart: De kunst van kunst inzetten
Kunst in alle vormen zoals dans, muziek en iets creëren prikkelt ons gevoel en brein, zo ook bij mensen met een haperend brein. Waarom zijn deze kunstvormen zo belangrijk? Samen gaan wij kijken naar al deze facetten en belichten de resultaten van deze kunstvormen en hoe deze toe te passen.

Wat is het Alzheimer Trefpunt?
Het Alzheimer Trefpunt is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook geïnteresseerde inwoners en hulpverleners en begeleiders zijn welkom.
De gasten praten met elkaar over dingen die ze meemaken, over dementie en over de dienstverlening. Dit alles in een gemoedelijke sfeer, kom gerust eens kijken. Mocht u tijdens het Trefpunt gezelschap willen voor degene waarvoor u zorgt, dan kunt u via de Plusdienst een vrijwilliger regelen die bij diegene blijft terwijl u deelneemt aan het Alzheimer Trefpunt. Op deze avond rijdt de belbus. Deze moet u wel tevoren reserveren: Plusdienst en/of de belbus reserveren via: 023-5717373

Wat gebeurt er?
Iedere bijeenkomst staat één onderwerp centraal.
De bijeenkomst begint met een interview met een (ervarings)deskundige of de vertoning van een film, dit duurt ongeveer een half uur.
Hierna is er de gelegenheid om informatie te krijgen, vragen te stellen en ervaringen te delen.
Na afloop kan men nog iets drinken en met elkaar praten.

Deelname is gratis. Vanaf 19.15 uur staat de koffie voor u klaar. Fijn als u zich vooraf laat weten dat komt via de balie Blauwe Tram: 023-3040700 .
Iedere eerste woensdag van de maand van 19.15 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).
Wijksteunpunt De Blauwe Tram, Louis Davidscarré 1, 2042 LZ Zandvoort (Er is een parkeergarage onder het gebouw).
Meer informatie: Nathalie Lindeboom 023-5719393

Het Trefpunt is een samenwerking van Alzheimer Zuid-Kennemerland, Steunpunt OOK Zandvoort, Amie, Tandem – Centrum voor Mantelzorgondersteuning en Zorgbalans.


© Tandem Mantelzorg