Onze ondersteuning draait op volle kracht!

Als mantelzorger kan het normaal al best pittig zijn. Nu, met de coronamaatregelen, vraagt dat vaak nog meer uithoudingsvermogen en creativiteit. Weet dat Tandem er voor je is! Veel activiteiten kunnen we veilig of op afstand organiseren, en ook het inloopspreekuur, de lotgenotengroepen en workshops gaan gewoon door. Kijk in de agenda voor alle activiteiten. Wil je graag een-op een-contact dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor:

Wandelgesprek

Samen wandelen heeft een positief effect op de hersenen en je mentale gezondheid. Wandelen maakt het hoofd weer leeg en brengt vaak nieuwe idee├źn. Een mantelzorgconsulent van Tandem gaat graag samen met je op pad, gewoon om te luisteren of mee te denken over praktische oplossingen of dillema’s. Neem contact op voor het maken van een wandelafspraak.

Afspraak thuis of op locatie

Wil of kun je degene voor wie je zorgt niet alleen laten en wil je graag overleggen? De mantelzorgconsulent kan ook op afspraak thuis langskomen. Natuurlijk is een afspraak bij ons op kantoor ook altijd mogelijk. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Beeldbellen

Liever niet het huis uit en ook geen mensen ontvangen? Dan is beeldbellen een goede mogelijkheid. Zo heb je een-op-een contact met een mantelzorgconsulent van Tandem, zonder dat je op dezelfde locatie hoeft te zijn. Neem contact op voor het maken van een beeldbelafspraak.

Algemene vragen

Natuurlijk kunt je ons altijd bellen of binnenlopen bij een inloopspreekuur in de buurt. Behoefte aan een praatje, je hart luchten of gewoon even een andere stem horen? Ook dan kunt je ons bellen. Tandem is van 9.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Daarnaast kun je 24 uur per dag contact opnemen met de Luisterlijn.

Contact