Workshop/training/bijeenkomst

Verhalenkaravaan: Familie en naasten ontmoeten elkaar

Let op! Verhalenkaravaan is dit keer op 1 juni i.p.v. 25 mei

Praten over psychische kwetsbaarheid vinden veel mensen lastig of eng. Familie en naasten kunnen daarover meepraten. Verhalenkaravaan is een oase van ontmoeting, herkenning en erkenning.

Eén op de vijf Nederlanders heeft een psychische kwetsbaarheid. Veel van hen krijgen hulp van hun omgeving. Het is moeilijk om over psychische problemen te praten. Het is nog een groot taboe. Familie en naasten staan er hierdoor vaak alleen voor. Verhalenkaravaan biedt de mogelijkheid om te vertellen en te luisteren.

Bij Verhalenkaravaan staat steeds één verhaal centraal. Elk verhaal mag verteld en gehoord worden. Je kunt er met elkaar delen en lachen. Je vind er herkenning en erkenning. Familie, naasten en andere betrokkenen ontmoeten elkaar hier. Je hoeft niet te vertellen. Alleen luisteren kan ook.

Kom ook op verhaal bij Verhalenkaravaan. Verhalenkaravaan vindt iedere laatste woensdag van de oneven maand plaats. Iedereen die betrokken is bij iemand met psychische klachten is van harte uitgenodigd. Ook een vriend, vriendin, buurman of buurvrouw is welkom.  Tijdens de bijeenkomsten delen mensen hun verhaal en krijg je handige tools om beter met elkaar om te gaan en zelf extra energie te krijgen.

Verhalenkaravaan is een initiatief van Prezens, RIBW K/AM, Roads, IK ZIE JE WEL en Tandem

Datum:
woensdag 1 juni 2022

Tijd:
19.00-20.30 uur

Locatie:
Plein 1, Julianaplein 1, 2101 ZC Heemstede

Aanmelden:
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden via onderstaand formulier of telefonisch 023 891 0610

    Contact