Lotgenotencontact

Trefpunt Dementie Heemstede in De Luifel

Op 16 november is er een speciaal Trefpunt Dementie in De Luifel in Heemstede
Tijdens dit Trefpunt Dementie kunt u genieten van de theatervoorstelling: Je kunt me gerust een geheim vertellen (morgen ben ik het toch weer vergeten) gespeeld door actrice Juul Vrijdag.

Zij speelt zowel de rol van de moeder met dementie als die van de zoekende dochter en wordt daarbij muzikaal bijgestaan door Helge Slikker. Zij zoekt naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. Een voorstelling voor theaterliefhebbers maar ook voor mantelzorgers, vrijwilligers, zorgprofessionals en iedereen die ooit met dementie in aanraking zal komen.

Theatermaker Madeleine Matzer heeft deze voorstelling geschreven op basis van haar persoonlijke ervaringen. In de pers zijn goede recensies verschenen en het publiek reageert enthousiast. Na afloop van de voorstelling vindt er een kort nagesprek plaats.

 

De Trefpunt bijeenkomsten zijn er iedere derde woensdag van de oneven maand voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Het jaarprogramma is verkrijgbaar via een van de samenwerkende organisaties of op Plein1. Deelname is gratis.

Het Trefpunt Dementie is een samenwerking van Alzheimer Nederland, afd. Zuid-Kennemerland, Wij Heemstede, Home Instead Thuisservice, Kennemerhart, Tandem – Centrum voor Mantelzorgondersteuning en Zorgbalans. Contactadres: Wij Heemstede Plein1, Julianaplein 1, 1 hoog, tel: 023-5288510.
Wilt u graag komen maar kunt u uw partner niet alleen thuis laten, dan kunt u contact opnemen met Tandem, tel: 023-8910610

Datum:
woensdag 16 november 2022

Tijd:
19.30-21.00 (inloop vanaf 19.00 uur).

Locatie:
De Luifel, Herenweg 96, 2101MP Heemstede

Aanmelden:
per mail: info@wijheemstede.nl of via telefoonnummer: 023 - 548 38 28. WIJ Heemstede de Luifel is geopend en bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 16.00 uur.

Contact