Lotgenotencontact

Parkinson Café Haarlem & Omstreken

Thema 13 december: Feestelijke jubileum bijeenkomst plus klankschalen

In 2020 bestond het Parkinson Café Haarlem 10 jaar. Door corona kon dat toen niet gevierd worden. Daarom gaan we het inmiddels 12-jarig jubileum  op 13 december vieren met koffie, thee, lekkere drankjes en hapjes.

Op deze speciale middag is bij ons te gast Anneke Vrijenhoek met haar klankschalen. Ze zal ons laten ervaren hoe harmoniserend en relaxend klanken en trillingen van deze bijzondere instrumenten op je kunnen inwerken.

Het Parkinson Café Haarlem & Omstreken is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson en/of Parkinsonismen, hun familie, vrienden, mantelzorgers, zorgverleners en belangstellenden.

Tijdens de bijeenkomst wordt er door een deskundige een presentatie gehouden over een onderwerp dat is gerelateerd aan de ziekte. Er is dan altijd gelegenheid vragen te stellen. Daarnaast biedt het samenzijn de gelegenheid te praten met mensen die uw ervaringen en gevoelens begrijpen en delen. Regelmatig wisselen deelnemers handige en nuttige tips uit over alle mogelijke zaken waar Parkinsonpatiënten mee te maken kunnen hebben.

Wanneer:
De bijeenkomsten worden gehouden op elke tweede dinsdag van de maand
(met uitzondering van juli en augustus) van 14.00 tot 16.00 uur (met mogelijke uitloop).

Waar:
De bijeenkomsten vinden plaats in: Wijkcentrum De Wereld, Laan van Berlijn 12034 SB Haarlem. In de buurt is er voldoende gelegenheid om te parkeren. In de Londenstraat is een bushalte van lijn 73, dat is op 5 minuten lopen van het wijkcentrum.

De toegang is € 2 (inclusief koffie/thee met versnapering)

Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersonen van de Parkinson Vereniging en organisatoren van het Parkinson Café Haarlem & Omstreken:  

Jessie Schrijver via sms: 06-10213931 of mail: jessieschrijver@posteo.net

Wil van Vliet via tel: 023-5278170 / 06-43735480 of mail: wilvanvliet47@gmail.com

Datum:
dinsdag 13 december 2022

Tijd:
14.00-16.00

Locatie:
Wijkcentrum ‘De Wereld’, Laan van Berlijn 1, 2034 SB Haarlem

Aanmelden:
niet nodig

Contact