Workshop/training/bijeenkomst

Alzheimer Trefpunt Zandvoort – afgelast

Update 30-11: in verband met de nieuwe Corona maatregelen gaat de theatervoorstelling ‘Oploskoffie’ op 13 december helaas niet door.

Thema 13 december: Theatervoorstelling Oploskoffie

Een aangrijpende en herkenbare voorstelling over dementie en wat dit doet met de directe omgeving van de mens met een haperend brein. Pythia Winia speelt deze voorstelling met humor en een groeiende zwarte rand.
Recht uit het hart en als ‘ervaringsdeskundige’ slaat zij taboes over en stapt, met respect, middenin de materie. Angst, humor, onzekerheid, verbloemen van het vergeten, zoeken van nieuwe logica om gedrag te verklaren….alles passeert de revue.

Deelname is gratis. U kunt de Plusdienst en/of de belbus reserveren via: 023-5717373

Wat is het Alzheimer Trefpunt?
In Zandvoort organiseren de samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties samen met Alzheimer
Nederland inspirerende, positieve bijeenkomsten voor iedereen die nieuwsgierig is naar de
werking van het haperende brein en hoe je daarmee om kunt gaan. Het Alzheimer Trefpunt is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Elke tweede maandag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur).

Het Trefpunt is een samenwerking van Alzheimer Zuid-Kennemerland, Steunpunt OOK Zandvoort, Amie, Tandem – Centrum voor Mantelzorgondersteuning en Zorgbalans.

Datum:
maandag 13 december 2021

Tijd:
15.00-17.00

Locatie:
Wijksteunpunt De Blauwe Tram (grote zaal), Louis Davidscarré 1, 2042 LZ Zandvoort

Aanmelden:
Opgeven bij de Blauwe Tram tel 023-3040700 (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur)

Contact