Workshop/training/bijeenkomst

Alzheimer Trefpunt Zandvoort

Thema 11 oktober: Het zijn de kleine dingen die het doen

De Zandstroom-documentaire Het zijn de kleine dingen die het doen, waarvan ze in de Toneelschuur zeiden ‘deze film moet het hele land in’.

Over (haperende) mensen met talenten die er nog steeds toe doen. Waarin gelijkwaardigheid en humor belangrijke sleutels zijn om zonder stigma, angst of schaamte mee te bewegen in een nieuwe levensfase. Een hoopvolle film die laat zien dat er na de diagnose nog veel mogelijk is in waardevolle samenwerking met familie en anderen. Natuurlijk is er ook ruimte voor uitwisseling en gesprek.

Deelname is gratis. U kunt de Plusdienst en/of de belbus reserveren via: 023-5717373

Wat is het Alzheimer Trefpunt?
In Zandvoort organiseren de samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties samen met Alzheimer
Nederland inspirerende, positieve bijeenkomsten voor iedereen die nieuwsgierig is naar de
werking van het haperende brein en hoe je daarmee om kunt gaan. Het Alzheimer Trefpunt is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Elke tweede maandag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur).

Het Trefpunt is een samenwerking van Alzheimer Zuid-Kennemerland, Steunpunt OOK Zandvoort, Amie, Tandem – Centrum voor Mantelzorgondersteuning en Zorgbalans.

Datum:
maandag 11 oktober 2021

Tijd:
15.00-17.00

Locatie:
Ontmoetingscentrum Zandstroom, Thorbeckstraat 13, 2042 Gl Zandvoort

Aanmelden:
Opgeven bij de Blauwe Tram tel 023-3040700 (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur)

Contact